diumenge, 18 d’agost del 2013

L’ANC ALT URGELL ORGANITZA UNA CADENA HUMANA PER LA FESTA MAJOR DE LA SEU



L'ANC Alt Urgell està organitzant al llarg d’aquest estiu tot un seguit d’actes per tal de fer difusió de la Via Catalana – Cadena humana que es durà a terme la propera Diada de l’11 de setembre. 

En aquest sentit s’ha organitzat per al dilluns 26 d’agost una cadena humana a la Seu d’Urgell, pel que es demana l’assistència i participació de la ciutadania a la cita prevista. L’acte tindrà lloc a la Plaça Catalunya a les 19’15h, L’ANC Alt Urgell està duent a terme també, la campanya “Signa un vot per la independència” arreu de diferents municipis de la comarca en la que es promou el Dret de Petició, en aquest sentit l’Assemblea tindrà ubicats dos punts de recollida de signatures durant els dies de la Festa Major de la Seu. Aquests seran el dissabte 24 d’11 a 14h al Carrer Major a l’alçada del Carrer Jueus, i dilluns 26 a partir de les 17h al Carrer Sant Ot / Plaça Catalunya. Cal destacar que 508 persones de l’Alt Urgell s’han inscrit per formar part de la cadena humana de l’11 de setembre, les quals es desplaçaran fins al tram 365 de la carretera N340, al municipi de Vallirana. Per a tal esdeveniment s’han contractat quatre autocars que partiran de la capital alturgellenca i faran parada a Organyà, Coll de Nargó i Oliana. 

El tram reservat per l’ANC Alt Urgell està actualment complet però s’anima a la gent interessada a participar de la fita històrica a desplaçar-se fins a altres trams que no han cobert encara la seva totalitat. Les inscripcions poden fer-se a través del web de l’Assemblea Nacional Catalana www.assemblea.cat. 

Per més informació podeu contactar amb: 

Carles Ripoll 685453616 - Coordinador ANC Alt Urgell 
Elisabet Garrabou 628906415 – Secretària ANC Alt Urgell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada