dijous, 5 de setembre del 2013

L'ANC Alt Urgell, guardonada amb el Premi Estel



La Joventut Nacionalista de Catalunya i Convergència Democràtica de Catalunya lliuraran el proper dimarts el XVè Premi Estel. Aquest any s'ha decidit per unanimitat concedir el guardó a la representació de l'ANC a l'Alt Urgell


CDC i la JNC van crear l'any 1999 el Premi Estel per recóneixer la tasca d'entitats, col·lectius i particulars que des de la societat civil, en molts àmbits diferents i sempre des de la comarca alturgellenca, han contribuit a la construcció nacional de Catalunya.


L'emplaçament de lliurament del guardó és la Torre Solsona, fortificació des d'on el General Moragues va defensar la ciutat de la Seu del setge de les tropes de Felip V, l'any 1713. Per tant, es tracta del paratge emblema del catalanime a la nostra ciutat i comarca. Tradicionalment el premi es lliura el dia 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional, però enguany l'acte de lliurament s'ha traslladat al dia 10 per tal que tothom que ho vulgui pugui acudir a la Via Catalana.


Per tant, acte de lliurament del guardó se celebrarà el dia 10 de setembre, a les 19:00h a la Torre Solsona. Hi sou tots convidats. Després de l'acte, qui ho vulgui, s'afegirà a la marxa de torxes; i l'endemà, a la gran Cadena Humana.

Agraïm profundament aquest guardó, que és un reconeixement a la tasca que fem tots els membres i simpatitzants de l'ANC, i una motivació més per seguir treballant per aconseguir l'Estat Propi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada