dilluns, 17 de març del 2014

RECOLLIDA MASSIVA DEL "SIGNA UN VOT" ELS DIES 22 I 23 DE MARÇ A L'ALT URGELL

Els propers dissabte i diumenge, dies 22 i 23 de març de 2014, en el marc de col·laboració entre l’ANC i els municipis adherits a l’AMI, l’Assemblea Nacional Catalana portarà a terme a tota Catalunya la segona fase de la campanya de recollida de signatures per la independència del nostre país. Aquesta recollida també s’efectuarà a la comarca de l'Alt Urgell.

A l’Alt Urgell, hi haurà diversos punts de recollida de signatures. A cada punt hi haurà un o diversos apoderats (adequadament identificats) de l'Assemblea Nacional Catalana que comprovaran que el procés de recollida es faci d’acord amb el procés establert. 

Els ciutadans de la nostra comarca podran anar a signar, en aquesta ocasió, a Oliana, La Seu d’Urgell, Castellciutat, Montferrer i Estamariu. Per poder signar cal adreçar-se a un d’aquests punts, cal tenir més de 16 anys i caldrà ensenyar el document nacional d’identitat, obligatòriament. Als estrangers, els caldrà el NIE o passaport. No cal dir que aquells que ja han signat anteriorment, no poden tornar a fer-ho, en ser vàlida únicament una signatura per persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada